پایگاه همدان شطرنج

معرفی جناب آقایان : احمد علی بابایی و علیرضا حمیدی نور

جهت احراز مسئولیت سرپرستی هیأت شطرنج استان همدان

قبل از اتمام دوره چهار ساله ریاست سرکارخانم مژده شکری

+ 

دفاع پایگاه همدان شطرنج از سرپرست آینده ی هیأت شطرنج استان همدان


معرفی جناب آقایان : احمد علی بابایی و علیرضا حمیدی نور

جهت احراز مسئولیت سرپرستی هیأت شطرنج استان همدان

قبل از اتمام دوره چهار ساله ریاست سرکارخانم مژده شکری

بر اساس اعلام منابع موثق پایگاه همدان شطرنج ، بعد از گذشت تقریباً دو ماه ! پس از موافقت با استعفای سرکارخانم مژده شکری (رئیس هیأت شطرنج استان همدان) جناب آقایان : احمد علی بابابی و علیرضا حمیدی نور برای احراز مسئولیت سرپرستی هیأت شطرنج ، بالاخره از سوی اداره کل ورزش و جوانان استان همدان به فدراسیون شطرنج کشور ، رسماً پیشنهاد شدند .

لازم به توضیح است که دلیل معرفی دو کاندید بجای معرفی یک کاندید برای احراز این مسئولیت خطیر ، آنهم پس از گذشت این مدت زمان طولانی غیرمعمول ، ناتوانی اداره کل در تشخیص صحیح و تصمیم گیری نهایی به دلیل عدم وحدت اکثریت اعضای جامعه ی ورزش شطرنج استان همدان بر سر یک کاندید واحد بود که البته امیدواریم در آینده ، این دو دستگی و در مواقعی چند دستگی شطرنج بازان همدانی به ورزش شطرنج استان همدان ، همچون همیشه ! لطمه وارد نکند .

پایگاه همدان شطرنج ، ضمن سپاس مجدد از خدمات ارزشمند رئیس و اعضای مستعفی هیأت شطرنج استان همدان و همچنین توجه ویژه به رعایت حرمت این عزیزان از سوی همه ی شطرنج دوستان ، موکداً تاکید می نماید ! به عنوان یک رسانه ، از هیچ فرد خاصی جهت رسیدن به سرپرستی هیأت شطرنج استان همدان حمایت نمی کند ؛ هرچند دو عزیز نام برده شده کاملاً مورد تایید می باشند . 

دفاع پایگاه همدان شطرنج از سرپرست آینده ی هیأت شطرنج استان همدان

بر اساس رسالت شطرنجی و رسانه ای خویش ، وظیفه ی خود می دانیم ضمن حمایت از سرپرست آتی هیأت شطرنج استان همدان ، به صراحت اعلام نمائیم که مسئولیت تشدید مشکلات روزهای اخیر ورزش شطرنج همدان ، از جمله : تعطیلی تنها خانه شطرنج مرکز استان ، لغو پی در پی مسابقات سریع هفتگی و ... تنها به عهده افرادی است که برخلاف قوانین اداری موجود و ضوابط رایج هیأت های ورزشی ، نخواستند و یا نتوانستند تا آخرین لحظه ی مسئولیت به وظایف شان به درستی عمل نمایند و هرگز قصوری متوجه ی سرپرست جدیدی که هنوز رسماً هیأت شطرنج استان همدان را تحویل نگرفته است ، نخواهد بود .

{ به امید روزهایی بهتر برای ورزش شطرنج استان همدان }

 

{ استثنائاً استفاده از مطالب فوق با ذکر یا بی ذکر منبع ، مطلقاً ممنوع است }



لطفا نظرات ، پيشنهادات ، انتقادات و مطالب مورد نظر خود را با ما درميان بگذاريد .

اسلایدر

ورود کاربران

خوش آمدید! لطفا وارد حساب خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده‌اید؟
حساب کاربری ندارید؟

فراموشی رمز عبور

نام کاربری یا ایمیل خود را وارد کنید

یا

ثبت نام کاربران

در چند ثانیه حساب کاربری خود را بسازید

قبلا ثبت نام کرده‌اید؟

نظرات کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید